Hoonete ehitus

“The Passivhaus Designer’s Manual : A Technical Guide to Low and Zero Energy Buildings”, 2015

Tegemist on kõikehõlmava tehnilise teejuhiga neile, kes soovivad projekteerida ja ehitada passiivmaja või nullenergia maja. Passiivmajade ehitamisel lähtutakse energiasäästlikkuse põhimõtetest: kompaktsus, akende paiknemine ja kvaliteet, soojustagastusega ventilatsioon, külmasillavaba konstruktsioon, hoonekarbi õhupidavus.

Arhitektidele, inseneridele ja ehitusspetsialistidele mõeldud raamatust võib leida põhjalikku teavet ventilatsiooniseadmetest, ülimadala energiaga kütte- ja jahutussüsteemidest, valgustusest, õkoloogilistest materjalidest, soojustamisest, siseõhu kvaliteedist ja õkonoomikast. Praktilisi nõuandeid antakse hanke meetodite, projektijuhtimise ja kvaliteedi tagamise kohta. Toodud on ka juhtumiuuringud erinevatest riikidest, detailsed näited tehtud töödest ja aspektid, millele eriti tähelepanu pöörata.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv