//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Sarah Bonnemaison, Ronit Eisenbach. Installations by architects : experiments in building and design. Princeton Architectural Press, 2009

installationsTegemist on põneva raamatuga installatsioonidest, mida sageli peetaksegi arhitektide töö lõpp-produktiks, samas arendatakse suurest osast neist edasi ka reaalselt ehitatavad tööd. Installatsioonide eesmärgiks võib olla ka lihtsalt diskussiooni tekitamine ning vaatajate kutsumine arhitektuuri rolli ja olemuse üle arutlema. Raamat pakub rohkelt inspiratsiooni noortele arhitektidele, et rakendada oma lennukat fantaasiat ning demonstreerida ja reklaamida oma annet.

Kataloogi on viimase 25 aasta näidete varal kogutud u 50 arhitektuurilist installatsiooni, kus on katsetatud erinevate materjalide, kontseptsioonide ja vormidega. Tuntumatest arhitektidest ja arhitektuurifirmadest on esindatud Anderson Anderson Architecture, Philip Beesley, Diller + Scofidio, John Hejduk, Dan Hoffman, Kuth/Ranieri Architects jpt. Installatsioonid on jagatud viide temaatilisse peatükki: tektoonika, keha, loodus, mälu ja avalik ruum. Igale teemale on lisatud 8-10 näidet fotomaterjaliga ning intervjuud arhitektide ja kriitikutega. Lisaks rikkalikule pildimaterjalile on raamatusse kogutud ka kunstikriitikute, teoreetikute ja arhitektide endi esseid ning tähelepanekuid ja mõtteid.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com