//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Saurabh Kumar Mukerji. Electromagnetics for Electrical Machines. CRC Press, 2015

Raamat annab tervikliku ülevaate elektromagnetismi käsitlusest ja selle rakendamisest elektrimasinate projekteerimisel. Teos on koostatud India ülikoolides ja instituutides elektrimasinate kursusel loetavate materjalide põhjal. Keerukas teema on lahti harutatud süstemaatiliselt ja lihtsas vormis. Sisu osas on piirdutud eeskätt teooriga ning rõhuasetus on pigem mõistetel kui probleemilahendamise oskuste arendamisel. Raamat on mõeldud elektrotehnika, füüsika, elektroonika ja raadioside eriala magistantidele ja doktorantidele, kuid on sobivaks allikaks ka elektromagnetismiga seotud küsimustega tegelevatele teadlastele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused