Arhitektuur ja kunst

Graeme Brooker, Sally Stone “What is interior design?”, 2010

Tegemist on käsiraamatuga üliõpilastele, teadlastele ja praktikutele, kes huvituvad sisekujundusest ja arhitektuurist. Raamatu esimeses osas käsitletakse üldiseid teemasid nagu sisekujunduse mõiste, sisekujundaja elukutse ajalugu ja haridus, restaureerimine, säilitamine, kaitse ja jätkusuutlikkus. Järgmises osas tutvustatakse sisekujundajate töös kasutatavaid strateegiaid ja taktikaid. Sisekujundused on jaotatud reageerivateks ja sõltumatuteks, olenevalt kujundaja lähenemisviisist. Lisaks klassifitseeritakse sisekujundusi kasutusala või materjalide järgi, nt kodu, töö, kultuur; valgus, esemed, objektid, pinnad. Igale kategooriale on lisatud analüüs ja rikkalikult fotomaterjali koos vastavate näidetega. Viimases peatükis on tänapäevased sisekujunduste näited koos analüüsi ja fotodega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv