//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering, Teadustöö metodoloogia / Research Methodology

Judy Zaccagnini Flynn. Research Methods for the Fashion Industry. Fairchild Books, 2009

Raamat annab lugejatele põhjaliku ülevaate moetööstuses kasutatavatest uurimismeetoditest, oskustest ja tehnikatest, et aidata mõista uurimistöö protsessi tervikuna ja tulemuste rakendusvõimalusi. Peatükkides tutvustatakse erinevate uurimismeetodite põhiprintsiipe, pakutakse välja võtteid oma kriitilise mõtlemisoskuse arendamiseks, õpetatakse andma hinnanguid nähtule ja kuuldule ning esitama õigeid küsimusi. Peatükid omakorda on jaotatud kolmeks osaks: teeoria, praktika ja rakendamine. See informatiivne ja kasulik õpik on mõeldud bakalaureuse- ja magistriõppe üliõpilastele ning moetööstuse spetsialistidele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused