//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Nikola Tesla’s Electricity Unplugged : Wireless Transmission of Power as the Master of Lightning Intended. Adventures Unlimited Press, 2016

Nikola Tesla oli Austria päritolu leiutaja, elektri- ja mehaanikainsener ning füüsik, kes töötas Ameerika Ühendriikides. Tegemist on rikkalikult illustreeritud ja põneva raamatuga teadlasest, kelle avastusi omal ajal peeti ulmevaldkonda kuuluvateks. Tesla patendid ja teoreetiline töö vormisid kaasaja elektrimootori, vahelduvvoolu elektri ja mitmefaasilise elektri jagamissüsteemi, mille abil toimus teine industriaalne revolutsioon. Raamatusse on kogutud erinevate teadlaste artiklid, mis käsitlevad Tesla elu, ajastut ja detailsemalt tema elektri genereerimis- ja ülekandesüsteemi teooriat ning teisi avastusi.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused