//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Anthropometry, Apparel Sizing and Design. Woodhead Publishing/The Textile Institute, 2014

Üks suuremaid väljakutseid rõivatööstuses on see, kuidas disainida ja toota rõivaid, mis sobiksid perfektselt erineva suuruse, kaalu ja kehakujuga inimestele. Raamatus antakse üldine ülevaade erinevatest antropomeetrilistest meetoditest, suuruste süsteemidest ja nende rakendustest rõivaste disainimisel. Selgitatakse, kuidas analüüsida kogutud antopomeetrilisi andmeid, et luua sobilik ja toimiv suuruste süsteem, lisaks rõhutatakse rahvusvaheliste standardite loomise vajadust.

Raamat on oluline allikas uurijatele, rõivadisaineritele ja –tootjatele ning vastava eriala üliõpilastele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused