//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Norsaadah Zakaria. Clothing for Children and Teenagers : Anthropometry, Sizing and Fit. Woodhead Publishing/The Textile Institute, 2016

Sobiva suurusega lasteriiete leidmine on väljakutse nii vanematele kui ka  lastele endile. Suuruste süsteemide väljatöötamist täiskasvanutele on põhjalikult uuritud, kuid vähe tähelepanu on pööratud spetsiaalselt lastele ja teismelistele sobivatele süsteemidele.

Raamatus keskendutakse 7–17aastastele mõeldud rõivasuuruste väljatöötamise aspektidele. Teose alguses tutvustatakse rõivaste sobivuse ja suuruste põhimõtteid. Antakse kokkuvõtlik ajalooline ülevaade laste- ja noorterõivaste tootmisest ning suuruste süsteeme mõjutavatest faktoritest. Lisaks tutvustatakse antropomeetriliste mõõtmiste läbiviimist selles vanusegrupis, andmeanalüüsi tehnikaid ja tulevikutrende.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused