Juhtimine ja turundus

Alexander Kotchubei “Müügi ja aktiivse teeninduse psühholoogia : müügi ja aktiivse teeninduse põhivalemid”, 2016

Tegemist on praktilise müügiraamatuga, kus kõige keerulisemad psühholoogilised protsessid on tehtud lihtsasti mõistetavaks. Mida teha, et tunda end müügitöös hästi? Kuidas püsida kliendiga ühel lainel? Kuidas hoiakute muutmisega mõjutada müügitulemuse kasvu? Raamat pakub müügijuhtidele hulganisti materjali, millega meeskonna nõupidamised elavamaks muuta ning teste, ülesandeid ja harjutusi firmasisesteks müügikoolitusteks. Raamat on sobiv lugemisvara nii klienditeenindajatele kui ka müügivaldkonna juhtivspetsialistidele.

Alexander Kotchubei on koolitus- ja konsultatsioonifirma Meta-Profit asutaja ning tegevjuht, kes on organisatsioonide arendamisega üle 20 aasta tegelenud. Mitmed juhid on valinud Alexandri oma mentoriks või eelistavad koolitusi tema individuaalse õppeprogrammi alusel. Kochubei on ka üks esimesi ja siiani tunnustatumaid NLP (neurolingvistiline programmeerimine) treeningute läbiviijaid Eestis.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv