//
Loed praegu...
Autotehnika / Automotive Engineering

Automotive handbook. Robert Bosch GmbH, 2014

Boschi käsiraamatute seeria lipulaev “Automotive handbook” on üldtunnustatud autode teatmik, mis on jõudnud oma 9. parandatud ja täiendatud trükini. Uue trüki puhul on mugavuse huvides formaati suurendatud, samuti on lehekülgede arv suurenenud 280 lehe võrra. Lisandunud on palju olulist materjali, mis puudutab autode elektrisüsteeme ja hübriidautode akusid, uue põlvkonna hädapidurdussüsteeme, täiustatud passiivset turvalisust (turvapadjad, turvavööd jne) ning erinevaid elektroonilisi juhiabisüsteeme. Raamat on lihtne ja praktiline abimees autoinserneridele, õppejõududele ja autoeriala üliõpilastele õppimisel ning enda arendamisel.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused