Psühholoogia ja pedagoogika

David Brooks “Tee iseloomuni”, 2016

New York Timesi kolumnist David Brooks puudutab oma raamatus nii psühholoogiat, poliitikat kui ka paljusid vaimseid aspekte ning pakub võimalust mõtiskleda oma elu prioriteetide üle, et elada sisemiselt rikkamat elu. Ta õpetab silmapaistvate ajalooliste tegelaste lugude kaudu, kuidas oma elu igapäevaseid sündmusi ja iseenda nõrkusi ära kasutada, et oma iseloomu ehitada ja maailma teenida. Teose lõpus võtab Brooks kokku kõik eelnevad peatükid ja tutvustab oma alandlikkuse koodeksit. Ta kutsub meid üles astuma välist edu rõhutava kultuuri vastu ja seadma sellised voorused nagu rikkus, kuulsus, staatus tasakaalu nn ürgsete voorustega nagu lahkus, julgus, ausus ja truudus. Raamat on sobiv lugemismaterjal kõigile neile, kes soovivad tänapäeva saavutuskeskses maailmas mõtiskleda iseenda ja elu terviklikkuse teemal.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv