Juhtimine ja turundus

Rob Goffee, Gareth Jones “Miks peaks keegi siin töötama! : mida on tarvis selleks, et luua suurepärane organisatsioon?”, 2016

Oleme harjunud mõtlema, et edukates ettevõtetes on oma kultuur, millesse inimene kas sobitub või ei sobitu. See paradigma on aga muutumas, kõik trumbid ei ole enam organisatsiooni käes. Ettevõtted on nüüd seatud fakti ette, et peavad ise üha rohkem kohanema nende inimeste vajaduste ja soovidega, keda tahavad oma organisatsioonis näha.

Rob Goffee ja Gareth Jones kirjeldavad organisatsioone, kus inimesed tõesti tahavad töötada. Nad juhivad lugeja samm-sammult lähemale ideaalse töökoha tunnusteni, mis on välja selgitatud põhjalike uuringutega. Autorid esitavad õigeid küsimusi ja illustreerivad teooriat värvikate näidetega. Toodud küsimustikud aitavad igal lugejal – olgu ta juht, omanik või töötaja – analüüsida oma organisatsiooni hetkeolukorda ja mõelda, kui kaugel ollakse suurepärasusest.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv