//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Eesti arhitektuur 2016 : [Kultuurkapitali arhitektuuripreemiate nominendid]. Solnessi Arhitektuurikirjastus, 2016

eesti-arhitektuur-2016-estonian-architecture-2016Raamatus antakse ülevaade arhitektuuri ja maastikuarhitektuuri paremikust, andes sõna autoritele. Intervjuude ning rohke pildimaterjali kaudu leiavad kajastust Kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapitali, Eesti Maastikuarhitektide Liidu ning Eesti Arhitektide Liidu aastapreemiate nominendid. Kokku on esitletud 26 silmapaistvaimat objekti, mis on jaotatud teemade järgi. Uusehitised ja rekonstruktsioonid kõrvuti eksperimentaalsete installatsioonide ja arhitektuuritegevusega näitlikustavad valdkonna laiahaardelisust ja mõttejõudu. Tööde hulgas on nt korterhotell Kontad Tartus, Meelte aed Tallinna botaanikaaias, Narva-Jõesuu promenaad, Pauluse kirik Tartus, puitelamu Nõmmel jpm.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutad

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused