//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering, Teadustöö metodoloogia / Research Methodology

Fashion Studies : Research Methods, Sites and Practices. Bloomsbury, 2016

Viimastel aastatel on kasvanud moeuuringute hulk, kus kasutatakse erinevaid uurimismeetodeid ja praktikaid. Käesolevas raamatus tutvustatakse rahvusvaheliste juhtumiuuringute abil esemelise kultuuri ja etnograafilise uurimistöö meetodeid ja moeuuringuid.

Raamat on jagatud kolme ossa, millest esimene käsitleb moodi ja rõivastust kui materiaalse kultuuri osa, teine moe praktikate uurimist läbi etnograafia ja viimases osas käsitletakse kombineeritud uurimismeetodeid moes.

Teos on huvitav lugemisvara moe, antropoloogia, sotsioloogia ja kultuuriuuringute valdkondade tudengitele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused