Juhtimine ja turundus

Damian Ryan “Understanding Digital Marketing : Marketing Strategies for Engaging the Digital Generation”, 2017

9780749478438Tegemist on mahuka raamatuga pidevalt muutuvast ja arenevast valdkonnast. Turundusekspert Damian Ryan viib meid e-turunduse maailma, tutvustades selle ajaloolist kujunemist, olukorda tänapäeval ja tuleviku perspektiive. Raamat on praktilise lähenemisega ning lugejatele demonstreeritakse, kuidas elektroonilise meedia jõudu ära kasutada, et muuta oma äri veel edukamaks. Vaatluse all on võtmeküsimused, sealhulgas otsingumootori turundus, sotsiaalmeedia, mobiilturundus, partnerturundus, e-maili turundus, klientide kaasamine, e-turunduse strateegiad ning sulanduv reklaam, reklaamvideod ja asjade internet. Raamat on abiks õige kanali leidmisel oma toodete või teenuste turundamiseks, samuti e-turunduse suundumuste ja trendide mõistmisel.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv