Teadustöö metodoloogia

Don A. Dillman “Cram101 Textbook Outlines to Accompany : Internet, Mail, and Mixed-mode Surveys : The Tailored Design Method”, 2011

Tegemist on töövihikuga, mis käsitleb kombineeritud küsitlusuuriguid, veebi- ja e-postiküsitlusi. Töövihikusse on kokku kogutud kõik teemat puudutavad terminid, organisatsioonid ja sündmused, mida võib vaja minna materjalist arusaamisel.

Vaatluse alla on võetud küsitlusuuringute metodoloogia, sihtotstarbelised küsitlusuuringud, pikaajalised ja paneelküsitlusuuringud internetis, missuguseid küsimusi kasutada, kuidas jõuda üksikutelt küsimustelt küsitluseni, klientide tagasiside, sponsorlus, andmete kogumise korraldamine, küsitlusuuringud äris ja ettevõtetes.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv