//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture, Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction, Teadustöö metodoloogia / Research Methodology

Research Methodology in the Built Environment : A Selection of Case Studies. Routledge, 2016

Raamatus tutvustatakse ehitusalaste teadustööde metoodikat arhitektuuri ja ehituse bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppe tudengitele. Antakse ülevaade uurimistöö kavandamisest ja järgmistest uurimismeetoditest: kvantitatiivsed, kvalitatiivsed ja kombineeritud uurimismeetodid, tegevusuuringud, põhistatud teooria, konstruktiivne uurimisviis. Lisaks on toodud 13 juhtumiuuringut seitsmest eri riigist, et tutvustada eelnimetatud uurimismeetodeid, andmete kogumist, uurimistöö protsessi jpm.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused