//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Kathy Phillips. Vogue on Giorgio Armani. Quadrille, 2015

vogue on giorgio armaniArmani jaoks on moekunst alati olnud lihtne ja ajatu elegants, mitte pidevalt muutuvad trendid. Rõivad peavad kehas parimat välja tooma, mitte seda vaid katma. Ta eemaldas riietelt liigse sisemise struktuuri, rõhutas kehakuju ning kasutas pehmeid kangaid ja summutatud värvipaletti, muutes kõrgmoe rohkem tänavamoele sarnaseks. Armani loomingus on olulisel kohal pintsakud, ta on öelnud, et pintsak oli lähtepunktiks kõigele. Algusest peale on tema tööd olnud populaarsed inimeste hulgas, kes soovivad, et rõivad oleksid stiilsed, mugavad ja lihtsad kanda, mis läheb kokku moekunstniku mõttega: „Tahtsin riietada naist, kes elab ja töötab, mitte naist maalil“.

Armani alustas kaubamaja vaateakna kujundajana. 40 aastat hiljem juhatab ta miljardeid dollareid maksvat impeeriumi, millel on rohkem kui 250 kauplust 33 riigis üle mailma. Ta on korduvalt teinud koostööd näitlejate ja režissööridega, luues filmide tarbeks rõivaid nt Richard Gere’ile, Cate Blanchettile ja Leonardo DiCapriole.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com