//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Natasha Fraser-Cavassoni. Vogue on Yves Saint Laurent. Quadrille Publishing, 2015

yvessaintlaurentYves Saint Laurent on üks mõjukamaid disainereid moeajaloos, kes uuendas põhjalikult viisi, kuidas naised riides käisid. Ta kohendas meesteriideid naistele sobivaks, luues sellega mitmeid uusi rõivatüüpe. Yves Saint Laurent suutis hästi tabada naiste soove, tutvustades 1970ndatel naiste pükskostüümi, mis muutus naiste garderoobi põhiosaks. Peamiselt suunas ta oma tähelepanu noortele, kujundades neile nahkjakke, kõrge kaelusega polosid ja kõrgeid saapaid, mida võib näha tänaval praegugi. Yves Saint Laurent on öelnud, et rõivaste puhul on kõige olulisemad õlad ja kaelus. Tema loomingus on viiteid riikidele väljaspool Euroopat ning ta on tuntud mustanahaliste modellide kasutamise poolest moelavadel.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com