Moetööstus

Drusilla Beyfus “Vogue on Valentino Garavani”, 2015

Raamatus näidatakse Valentino loomingus esinevat segu Ladina-Ameerika sensuaalsusest ja Pariisi täpsusest, tuginedes Vogue’i arhiividele ja autori eksklusiivsele intervjuule moekunstnikuga. Valentino leidlik värvitaju ja külluslike kangaste kasutamine on pärit Itaalia klassikalisest maalist. Tema loomingut on mõjutanud Itaalia ja Ameerika filmitähtede riietus, ka tema klientideks on olnud superstaarid, nt Elizabeth Taylor, Gwyneth Paltrow ning Euroopa kuninglikud pead ja ühiskonnategelased. Valentino on unikaalne: tema loomingu peen kvaliteet ning kollektsioonide naiselikkus, glamuur ja veetlus on kordumatud. Ta on moemaja looja, kes on selle loominguliselt aktiivne juht olnud juba 45 aastat, lüües sellega rekordi.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv