Moetööstus

“Fashion : The Definitive History of Costume and Style”, 2012

Lihtsast väljapeetuni, elegantsist liialdatuseni – see, missuguseid rõivaid me kanname, näitab, kes me oleme. Smithsoniani muuseumi kogudel põhinev ja moeajaloo rikkusi tutvustav teos annab põhjaliku ülevaate kõigest, mida kunagi kantud on.

Raamat on jaotatud ajavahemike kaupa peatükkideks ning annab ülevaate olulisematest moevooludest läbi ajaloo. Tutvustatakse antiik- ja keskaja, renessansi, baroki ja rokokoo, Prantsuse revolutsiooni, Belle Epoque’i, džässi ja glamuuri ning kuldsete kuuekümnendate aegset rõivastust. Viimane peatükk on pühendatud moele alates 1980ndatest kuni tänapäevani. Raamat on varustatud rikkaliku pildimaterjaliga.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv