//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Fashion : the definitive history of costume and style. Dorling Kindersley, 2012

fashion the definitive historyLihtsast väljapeetuni, elegantsist liialdatuseni – see, missuguseid rõivaid me kanname, näitab, kes me oleme. Smithsoniani muuseumi kogudel põhinev ja moeajaloo rikkusi tutvustav teos annab põhjaliku ülevaate kõigest, mida kunagi kantud on.

Raamat on jaotatud ajavahemike kaupa peatükkideks ning annab ülevaate olulisematest moevooludest läbi ajaloo. Tutvustatakse antiik- ja keskaja, renessansi, baroki ja rokokoo, Prantsuse revolutsiooni, Belle Epoque’i, džässi ja glamuuri ning kuldsete kuuekümnendate aegset rõivastust. Viimane peatükk on pühendatud moele alates 1980ndatest kuni tänapäevani. Raamat on varustatud rikkaliku pildimaterjaliga.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com