//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Clare Harris. The Fundamentals of Digital Fashion Marketing. Bloomsbury Visual Arts, 2017

Selles rohke fotomaterjali ja illustreerivate joonistega varustatud kaasahaaravas raamatus tutvustatakse kõiki kaasaegseid digitaalse moeäriga seotud praktikaid ja tehnoloogiaid. Kirjeldatud on näiteks moeblogimist, mobiilturunduse võimalusi, moevideote analüüsimist jpm. Toodud on rohkelt näiteid ja ka intervjuusid. Raamatu eesmärk on teavitada ja inspireerida õppureid, kes on järgmise põlvkonna loomingulised turundajad. Teos on abiks moevaldkonnas karjääri teha soovivatele inimestele ning õpetab, kuidas kujundada, edendada ja turustada, kasutades erinevaid veebilehekülgi ja formaate.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused