//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Automation 2017 : Innovations in Automation, Robotics and Measurement Techniques. Springer, 2017

Raamatus on toodud uurimused, mida esitleti rahvusvahelisel automatiseerimise konverentsil Varssavis 2017. aasta märtsis. Uurimused on jaotatud järgmistesse temaatilistesse peatükkidesse: automatiseerimine ja juhtimine, robootika, mõõtmistehnikad ja –süsteemid, intellektitehnika. Igas peatükis on toodud teatud tehnilise probleemi üksikasjalik analüüs, sh numbriline analüüs, simulatsioon ja väljatöötatud lahenduse reaalelus rakendamise tulemused. Esitletud teoreetilised tulemused, praktilised lahendused ja juhised on kasulikud tehnikateaduste valdkonna uurijatele ja praktikutele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused