Arhitektuur ja kunst

“Architecture Competition : Project Design and the Building Process”, 2017

Arhitektuurikonkursid koosnevad alati samadest etappidest: klient püstitab ülesande, kaks või enam meeskonda esitavad oma projektid, valitud liikmetest koosnev žürii hindab projekte ja valib välja kõige sobivama lahenduse. Konkurss võib toimuda mitmel moel. See võib toimuda kõigile soovijatele avatult ja anonüümselt, kus žürii ei tea, kelle projekte nad hindavad. Samas võib konkurss toimuda ka nii, kus investor kutsub osalema konkreetsed arhitektid.

Käesolevas raamatus tutvustatakse arhitektuurikonkursi läbiviimise protsessi, alates kava loomisest kuni projektide valimise, hindamise ja hoone valmimiseni. Lisaks uuritakse, mis toimub enne ja pärast konkurssi. Konkursi tingimised peavad olema reguleeritud, et need vastaks hindamisreeglitele ja arvestada tuleb ka standardites esitatud nõuetega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv