Masinaehitus

Kevin McCombs “Locomotion and Mechanics”, 2017

Raamatus tutvustatakse lihtsal ja selgesti mõistetaval viisil, kuidas inimesed ehitavad roboteid ja robotite poolt juhitavaid süsteeme. Vaadeldakse lähemalt, millest roboteid ehitatakse (mootorid, materjalid, käigud, rattad, ketid jne), kuidas robotid liikuma ja erinevaid manöövreid tegema pannakse ning kuidas robotite disain võib mõjutada nende töö tulemuslikkust. Lisaks tehniliste nüansside olulisusele rõhutatakse ka hea meeskonnatöö vajalikkust, ülesannete jagamist grupiliikmete vahel ning omavahelist avatud suhtlust.

Raamatu autor Kevin McCombs töötab Floridas droone ehitavas ettevõttes teadus- ja arendustegevuse tehnikuna. Tal on 10-aastane kogemus robotite ehitamisel.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv