//
Loed praegu...
Robotitehnika / Robotics Engineering

Kevin McCombs. Locomotion and mechanics. Cavendish Square Publishing, 2017

9781502620262Raamatus tutvustatakse lihtsal ja selgesti mõistetaval viisil, kuidas inimesed ehitavad roboteid ja robotite poolt juhitavaid süsteeme. Vaadeldakse lähemalt, millest roboteid ehitatakse (mootorid, materjalid, käigud, rattad, ketid jne), kuidas robotid liikuma ja erinevaid manöövreid tegema pannakse ning kuidas robotite disain võib mõjutada nende töö tulemuslikkust. Lisaks tehniliste nüansside olulisusele rõhutatakse ka hea meeskonnatöö vajalikkust, ülesannete jagamist grupiliikmete vahel ning omavahelist avatud suhtlust.

Raamatu autor Kevin McCombs töötab Floridas droone ehitavas ettevõttes teadus- ja arendustegevuse tehnikuna. Tal on 10-aastane kogemus robotite ehitamisel.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com