//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Personalijuhtimise käsiraamat. Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE, 2017

Tegemist on mahukas käsiraamatuga autorite kollektiivilt, kes ise igapäevaselt personalitööd teevad. Raamatusse on koondatud kõik personalitöö valdkonnad: personalitöö sisseseadmine, personalistrateegia, tööjõu vajaduste planeerimine, töö analüüs ja töökohtade kujundamine, personali värbamine ja valik, tulemusjuhtimine, personaliarendus ja koolitamine, tasustamine, personali uuringud, töötajate heaolu ja infovahetuse korraldamine. Toodud on töös vajaminevad juhised, erinevad edukad personalijuhtimise praktikad ja kogemuslood, samuti uusimad personalijuhtimise trendid. Käsiraamat on vajalik lugemisvara personalitöötajatele, vastava eriala üliõpilastele ja väikese ettevõtte juhtidele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused