//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Riina Reinumägi. Excel 2013-2016 tavakasutajale. Binari Pro, 2017

Käsiraamat annab ülevaate tabeltöötlusprogrammide Excel2013 ja Excel2016 töökeskkonnast ja kasutamisvõimalustest. Tutvustatakse andmete sisestamist, andmetabelite töötlemist, makrode ning erinevate valemite ja funktsioonide kasutamist, andmete ühiskasutuse võimalusi OneDrive pilveruumis jne.

Raamatu autor puutub koolitaja ja konsultandina kokku paljude tüüpprobleemidega, seetõttu on ka siin raamatus käsitletud mitmeid baasteadmisi, mis tekitavad probleeme ka vilunud arvutikasutajale (andmete sisestamine ja kopeerimine, lahtrite kustutamine ja puhastamine või vormingupintsli kasutamine). Kõik käsiraamatus kasutatud ekraanipildid on loodud Excel2013/2016 ingliskeelses keskkonnas, kuid nuppude nimed ja käsud on antud nii eesti kui ka inglise keeles. Raamat on mõeldud eeskätt neile, kes on juba omandanud teadmised mõne varasema Exceli versiooniga ning kes kasutavad programmi igapäevase töövahendina.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused