//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Dilip K. Pratihar. Fundamentals of Robotics : Manipulators, Wheeled and Legged Robots. Alpha Science International, 2017

Raamatus tutvustatakse robotite ja robootika kontseptsioone ning lähemalt erinevaid robotite rakendusi: manipulaatoreid, ratastega ja kõndivad roboteid ning nende tõõpõhimõtteid, liikumisplaanalgoritme, juhtimisskeeme, kinemaatikat, dünaamikat ja robotite intelligentsust. Raamat on mõeldud laiale lugejaskonnale –  alates teadlastest üliõpilaste ja praktiseerivate insenerideni. Tekstid on lihtsalt kirjutatud, lisatud on hulgaliselt skeeme ja jooniseid ning iga peatüki lõpus on teemat kordavad ülesanded ja kordamisküsimused.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused