//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Annie Gullingsrud. Fashion Fibers : Designing for Sustainability. New York, 2017

Raamatus käsitletakse jätkusuutlikkust moetööstuses ja säästvat tekstiilmaterjalide tootmist. Teema on oluline seda enam, et moetööstus on maailmas suuruselt teine saastav tööstus. Jätkusuutlikkus tähendab, et materjale kasvatataks, toodetaks ja hävitataks kõikidele elusolenditele ja meie planeedile ohutul ja kasulikul moel. Autori eesmärk on julgustada üliõpilasi innovatiivselt mõtlema ja tulevikku vaatama. Jätkusuutlikkus ei tohiks olla lisavõimalus, vaid ainuvõimalik lähenemine nii tekstiilmaterjalide kui ka rõivaste tootmisele ja kasutamisele.

Raamat on jagatud nelja ossa, millest esimeses tutvustatakse looduslikke tekstiilmaterjale, teises kunstlikke materjale, kolmandas materjalide ja tekstiiltoodete tootmist ning neljandas materjalide taaskasutust. Tegemist on vajaliku õppematerjaliga üliõpilastele ja õppejõududele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused