Psühholoogia ja pedagoogika

S. J. Scott, Barrie Davenport “Mõtted korda : kuidas lõpetada muretsemine, leevendada ärevust ja vältida negatiivset mõtlemist”, 2017

“Mõtted korda” on raamat inimestele, kelle taltsutamatud mõtted takistavad neil saavutamast keskendumist, produktiivsust, rõõmu ja meelerahu. Autorid jagavad juhtnööre, kuidas negatiivseid mõtteid vältida. Ehkki sageli peetakse mõtlemist automaatseks, saab tegelikult tahtlikult olukorda sekkuda. Raamatus tutvustatakse praktilisi teaduspõhiseid tegevusjuhiseid eneseanalüüsiks ja harjutusi mõtete mõjutamiseks, et parandada oma elu kvaliteeti, tulla toime iseenda, oma suhete ja ümbritsevaga ning lasta lahti minevikust, negatiivsetest mõtetest ja asjade edasilükkamisest.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv