Juhtimine ja turundus

John C. Maxwell “Juhtimise viis taset : järeleproovitud sammud oma potentsiaali parimaks ärakasutamiseks”, 2017

Rahvusvaheliselt tunnustatud juhtimisekspert John C. Maxwell kirjutab juhtimisest kui protsessist ja selle viiest tasemest: positsioon, lubamine, tulemuslikkus, inimeste arendamine ja haripunkt. Iga raamatu osa on pühendatud ühele viiest tasemest. Infot saab vastava taseme plussidest ja miinustest, parimatest käitumismustritest, tõekspidamistest, mis aitavad juhil edasi liikuda järgmisele tasemele ning kuidas antud tase on seotud üldiste juhtimisseadustega. Maxwell näitab humoorikalt ning teraste tähelepanekute ja eluliste näidete varal, kuidas iga taset omandada ja kuidas tõusta järgmisele astmele, et saada mõjusamaks ja edukamaks juhiks.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv