Psühholoogia ja pedagoogika

Elaine Eksvärd “Suhtle sarmikalt ehk õpi mõjutama : tänapäevane retoorika”, 2017

Raamatus antakse nõu, kuidas panna teisi endaga sarnaselt mõtlema ja arvama, olgu siis tegu kas tööalase ettekande, palgaläbirääkimiste või kellegi kriitika edastamisega. Teoses tutvustatakse, kui tähtis on suhtlemise juures kehakeel, hääletoon ja käte hoiak, kui tahad mõjuda autoriteedina. Välja tuuakse seegi, mida ei peaks tegema, kui soovid kedagi veenda. Autor kirjeldab, mil moel 3 minutiga poolehoidu äratada ja 5 sammuga tähelepanu võita. Lisaks jagatakse blogipidamise nippe, vestlus- ja argumenteerimistehnikaid ning viise piinlikust olukorrast väljatulemiseks. Raamat on varustatud rohkete eluliste näidetega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv