Elektritehnika

René Nukki “Exterior-rotor Permanent Magnet Machines for Light Aerial Vehicles : Modeling, Analysis, Design, Testing, and Application”, 2017

Ilmunud on Tallinna Tehnikakõrgkooli tehnikainstituudi professor René Nukki 2016. aastal kaitstud doktoritööl põhinev raamat.

Doktoritöö eesmärgiks oli välja töötada uudset tüüpi staatorigeomeetria, toroidmähise ja välisrootoriga püsimagnet-sünkroonmasin HPSMG mehitamata kerglennukile. Võrdlusena töötati välja sarnase rootori tüpoloogiaga, kuid kahekihiline kontsentreeritud mähisega püsimagnet sünkroonmasin täiselektrilisele paraplaanile. Kuna mõlemad uuritavad masinad olid mittetraditsiooniliselt kõrgete voolutihedustega, pöörati tähelepanu ka jahutuse temaatikale. Doktoritöö tulemusena valmisid mõlema masina töötavad prototüübid.

Rene Nukki doktoritöö on avaldatud ka Tallinna Tehnikaülikooli digikogus aadressil http://digi.lib.ttu.ee/i/?5378

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv