//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Austin Williams. China’s Urban Revolution : Understanding Chinese Eco-cities. Bloomsbury Academic, 2017

Austin Williams uurib oma raamatus Hiina ökolinnade programmi edenemist, selle edusamme ja probleeme. Hiinal on plaanis 2025. aastaks ehitada 15 uut ökolinna, millest igas elaks umbes 25 miljonit inimest.

Ökolinnad ehk jätkusuutlikud linnad on kõrgtehnoloogilised keskused, mille peamisteks tunnusteks on elanike väike transpordivajadus, taastuva energia kasutus, keskkonnatõhusad hooned, arenenud ühistransport, suur ehitustihedus ning suur rohevõrgustiku osakaal. Kas need uued linnaelunähtused on head, inimlikud ja tervislikud? Kas Hiina on leidnud lahenduse sellele, kuidas sobitada inimkond, loodus, majanduskasv ja jätkusuutlikkus? Kõigile neile küsimustele üritabki autor oma ajakohases ja huvitavas raamatus vastust leida.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused