//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Brad Hardin, Dave McCool. BIM and Construction Management : Proven Tools, Methods, and Workflows. Sybex, 2015

Raamat on mõeldud ehitusjuhtidele, alltöövõtjatele, projekti sidusrühmadele, ehituseriala üliõpilastele ja kõigile neile, kes on huvitatud parema ehituskeskkonna loomisest ning soovivad teada rohkem mudelprojekteerimisest. Pakutakse praktilisi nõuandeid, testitud tehnoloogiaid ja töövooge, mis sobivad kõikidesse ehitusjuhtimise etappidesse, nagu projekti planeerimine, turundamine, eelkonstrueerimine, konstrueerimine, ehitusjuhtimine ja töö lõpetamine. Lisaks tutvustatakse tehnoloogilisi suundumusi ehituses, erinevaid juhtumiuuringuid, jätkusuutliku mõtlemise rakendamist mudelprojekteerimises, mobiilplatvorme ja pilvepõhist koostööd.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused