//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Creating the Productive Workplace : Places to Work Creatively. Routledge , 2018

Inimesed viibivad tööl suure osa oma päevast ning töökeskkonnal on suur mõju meie füüsilisele, vaimsele ja sotsiaalsele heaolule, loomingulisusele, tööviljakusele ja tootlikkusele. Käesolevas raamatus uurivad erinevate valdkondade teadlased ja spetsialistid selle väite paikapidavust.

Raamatus arutletakse, kuidas luua tervislik keskkond, mis annaks meile energiat kontsentreerumiseks, kuidas tasakaalustada inimeste vajadusi pidevalt arenevate uute tehnoloogiatega ning kuidas oskuslikult ära kasutada looduse enda ressursse ja lasta sel olla keskkonnaalase disaini osa.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused