//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Timothy McLean. On time, in full: archieving perfect delivery with lean thinking in purchasing, supply chain, and production planning. CRC Press, 2017

Tegemist on praktilise raamatuga jätkusuutliku tarneahela põhieesmärgist, ehk kuidas tarnida kliendile seda, mida nad soovivad ja õiges koguses. Õigeaegne kättetoimetamine võib tunduda petlikult imelihtne, kuid selle saavutamine on keerukas.

Raamatus pakutakse lihtsaid ja praktilisi lahendusi usaldusväärseks, järjepidevaks ja konkurentsivõimelise kuluga teeninduseks. Käsitletakse kliendisuhete haldamist, nõudlust ja selle prognoosimist, tootmisplaanide koostamist, materjalide tarnimist ja lõpptoodete edastamist. Lisaks uuritakse tarneahelate ebaõnnestumist põhjustavaid inimressursi ja organisatsiooni tegureid. Raamat on mõeldud tarneahela spetsialistidele. Tekstid on jaotatud peatükkideks nii, et nad oleksid loetavad ka iseseisvatena just siis, kui teema vastu huvi tekib.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com