Keskkonnatehnoloogia

Adam Footer “Bokashi Composting : Scraps to Soil in Weeks”, 2016

Tegemist on põneva ja meile suhteliselt tundmatu bokashi komposteerimismeetodit tutvustava raamatuga. Bokashi meetod on biomaterjali eeltöötlusmeetod Kagu-Aasiast, mille puhul biomaterjal kääritatakse hapnikuvabas ja happelises keskkonnas, kasutades mikroorganisme. Peale sellist eeltöötlust on võimalik biojäätmed väga kiiresti kompostiks muuta või mullaga siduda.

Raamatus antakse ülevaade bokashi meetodist, tutvustatakse selle tausta ja ajalugu ning pakutakse nõuandeid kohalikest materjalidest ja vahenditest oma bokashi-ämbri tegemiseks. Teos on huvitav lugemismaterjal aednikele, majaomanikele, kortermajade elanikele ning traditsiooniliste komposteerimismeetodite kasutajatele, kes soovivad ohutult, lihtsalt ja mugavalt prügilat kasutamata oma köögijäätmeid komposteerida.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv