//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Adam Footer. Bokashi Composting : Scraps to Soil in Weeks. New Society Publishers, 2016

Tegemist on põneva ja meile suhteliselt tundmatu bokashi komposteerimismeetodit tutvustava raamatuga. Bokashi meetod on biomaterjali eeltöötlusmeetod Kagu-Aasiast, mille puhul biomaterjal kääritatakse hapnikuvabas ja happelises keskkonnas, kasutades mikroorganisme. Peale sellist eeltöötlust on võimalik biojäätmed väga kiiresti kompostiks muuta või mullaga siduda.

Raamatus antakse ülevaade bokashi meetodist, tutvustatakse selle tausta ja ajalugu ning pakutakse nõuandeid kohalikest materjalidest ja vahenditest oma bokashi-ämbri tegemiseks. Teos on huvitav lugemismaterjal aednikele, majaomanikele, kortermajade elanikele ning traditsiooniliste komposteerimismeetodite kasutajatele, kes soovivad ohutult, lihtsalt ja mugavalt prügilat kasutamata oma köögijäätmeid komposteerida.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused