Majandus ja finantsid

Catherine Weetman “A Circular Economy Handbook for Business and Supply Chains : Repair, Remake, Redesign, Rethink”, 2017

Tänapäeva lineaarse majandusmudeli kõrval on järjest enam pead tõstmas ringmajanduse mudel, kus kesksel kohal on toote/teenuse disain, keskkonnasõbralikkus ning mittebioloogiliste ressursside ja materjalide taaskasutus. Käesolevas raamatus tutvustataksegi ringmajanduse põhiprintsiipe, ärimudeleid erinevate tööstusharude puhul (toiduainetetööstus, põllumajandus, tekstiilitööstus, mood) ning tarneahelate strateegiaid ja taktikaid võrrelduna traditsioonilise lineaarmajanduse mudeliga. Lisatud on rohkelt näiteid erinevatest turusektoritest, mis aitavad üliõpilastel ja poliitikakujundajatel aru saada kiirelt kasvava ringmajanduse teooriast ja praktikatest.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv