//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Catherine Weetman. A Circular Economy Handbook for Business and Supply Chains : Repair, Remake, Redesign, Rethink. Kogan Page, 2017

Tänapäeva lineaarse majandusmudeli kõrval on järjest enam pead tõstmas ringmajanduse mudel, kus kesksel kohal on toote/teenuse disain, keskkonnasõbralikkus ning mittebioloogiliste ressursside ja materjalide taaskasutus. Käesolevas raamatus tutvustataksegi ringmajanduse põhiprintsiipe, ärimudeleid erinevate tööstusharude puhul (toiduainetetööstus, põllumajandus, tekstiilitööstus, mood) ning tarneahelate strateegiaid ja taktikaid võrrelduna traditsioonilise lineaarmajanduse mudeliga. Lisatud on rohkelt näiteid erinevatest turusektoritest, mis aitavad üliõpilastel ja poliitikakujundajatel aru saada kiirelt kasvava ringmajanduse teooriast ja praktikatest.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused