//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Pamela Hill. Environmental Protection : What Everyone Needs to Know. Oxford University Press, 2017

Ameerika Ühendriikide keskkonnajurist Pamela Hill jagab käesolevas raamatus asjakohast teavet keskkonnakaitse mõiste, tausta ja arengute kohta. Keskkonnakaitse põhielemente tutvustatakse konkreetsete näidete abil Ameerika Ühendriikide praktikast, et mõista praeguste probleemide konteksti ning seletatakse lahti keskkonnakaitse teaduslikud, õiguslikud ja majanduslikud alused. Arutluse all on ka tuleviku perspektiiv – mida igaüks meist saaks keskkonna heaks ära teha. Raamat on kasulik lugemine üliõpilastele, õppejõududele, keskkonnakaitsjatele ja kõikidele keskkonnast hoolivatele inimestele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused