//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Ken Webster. The Circular Economy : A Wealth of Flows. Ellen MacArthur Foundation Publishing, 2017

Majandusekspert ja õppejõud Ken Webster tutvustab ringmajandust ja seni kasutusel olevat lineaarmajandusmudelit ning võrdleb neid omavahel. Lineaarmajandusmudel, mille skeemiks on “tooda-kasuta-hülga”, vastandub selgelt mittebioloogiliste ressursside ja materjalide taaskasutusele ning ressursitõhususele teotuvale ringmajandusele. Webster selgitab erinevate praktiliste näidete, skeemide ja jooniste abil, et ringmajandusele üleminek on 21. sajandi paratamatus – ressursid peavad ringlema ja tootma rohkem väärtust, ehk kõik, mis loodusest võetakse, peab kasutusse jääma võimalikult pikaks ajaks.

 

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused