Moetööstus

Heidi Paju “Meeste püksid”, 2017

Tegemist on põhjaliku raamatuga meeste pükste konstrueerimisest ja modelleerimisest. Autor Heidi Paju eesmärgiks on konstrueerimise ja modelleerimise valdkonda lihtsustada ja kättesaadavamaks teha. Raamatust leiab valiku Eestis enamlevinud konstrueerimissüsteemide kohandustest.

Modelleerimise osas on toodud tuletamisvõtteid erinevatele figuuritüüpidele ning juhiseid pesutoodete ja pisidetailide (tasku, kinnis, värvel) tuletamiseks. Konstrueerimise osas kirjeldatakse erinevaid lõigete suurendamise ja vähendamise võimalusi. Raamatu lõppu on lisatud meeste figuuritüüpide suurusnumbrite ja kasvude ning numbri ja kasvu järgi lisade arvestamise tabelid. Raamat on sobilik materjal nii õppijatele, õpetajatele, hobiõmblejatele kui neile, kes alles alustavad konstrueerimisega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv