Psühholoogia ja pedagoogika

Gary Keller, Jay Papasan “See üks asi : erakordsete tulemuste taga peitub üllatavalt lihtne tõde”, 2018

Mis on üks asi, mille tegemine teeks kõik muu lihtsamaks või tarbetuks? Kui tahate midagi hästi teha, siis tuleb tegutseda väikselt. Kui kitsendate fookust nii palju kui võimalik, siis vaatab teile vastu ainult üks asi. Ja see ongi õige. Väikselt tegutsemine tähendab, et jätate kõrvale kõik, mida võiksite teha, ja teete seda, mida peate tegema. Tihti arvatakse, et edu saavutamine on keeruline ja ajamahukas. Selle tulemusel võetakse ette liiga palju ja saavutatakse liiga vähe. Aja jooksul loobutakse unistustest ja lepitakse vähemaga. Väikselt tegutsemine on lihtne lähenemine ning see toimib alati, igal pool ja kõige puhul. Miks? Sest sellel on ainult üks eesmärk – viia sihile.

“Ole nagu postmark – kleebi ennast ühe asja külge, kuni jõuad kohale”– Josh Billings

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv