Moetööstus

Chloe Fox “Vogue on Manolo Blahnik”, 2017

Moemaailma tuntuim kingadisainer, Hispaanias sündinud Manolo Blahnik (s 1942) on üks vähestest disaineritest, kelle nimi on saanud tema toodete sünomüümiks. Tema edu on kestnud alates 1970. aastast, kui alustas tööd tema esimene butiik Chelseas. Blahnik on teinud koostööd paljude moedisaineritega (Ossie Clark, John Galliano, Dior), aga tema kireks on ikkagi jalanõud.

Eraelus peab Blahnik end lihtsaks meheks ja rahast eriti ei hooli. Kulutada armastab ta raamatutele ja DVD-dele. Frustratsiooni tekitavad Blahnikule tema kingade üüratult kõrged hinnad, kuid eksklusiivsuse ongi põhjustanud nende valmistamise hoolikas käsitöö. Blahnik on sageli mõelnud sellele, et toota ka odavamaid kingi, kuid…praegusel hetkel pole selleks lihtsalt aega, sest kingameistri kalender on broneeritud kuni mitmeks aastaks ette.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv