//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Carolyn Asome. Vogue on Jean Paul Gaultier. Quadrille Publishing, 2017

Jean Paul Gaultier (s 1952) on Prantsuse kõrgmoe ja valmisrõivaste disainer. Gaultier balansseerib edukalt kõrgmoe ja popkultuuri peavoolu vahel – ta on riietanud kuulsusi nn punase vaiba üritusteks ja teinud valmisrõivaid, parfüüme ja lasterõivaid. Gaultier’ rõivaid iseloomustab kombineerimine erinevate stiilide, materjalide, žanrite ja ajastutega. Kaheks tähtsamaks verstapostiks tema loomingus on meestele disainitud seelik ja naiste korsett. Erinevalt teistest disineritest armastab Gaultier võidukaid maskuliinseid naisi ja mehi, kes näitavad julgelt oma feminiinsemat poolt. Selline lahknevus ongi omane kogu Gaultier’ loomingule.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused