//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Luke Leitch, Ben Evans. Vogue on Dolce & Gabbana. Quadrille Publishing, 2017

Domenico Dolce (s 1958) ja Stefano Gabbana (s 1962) on moeajaloo tuntuim tandem. Moelavadele jõudsid nad Milanos 1980ndatel ning nende disainitud meeste- ja naisterõivad, aluspesu, jalanõud, ehted ja ujumisriided on sellest ajast alates Itaalia ja kogu maailma moodi mõjutanud.

Igal aastal toimuvad rikkalikud ja dramaatilised moeetendused väga luksuslikes asukohtades. Eriti palju kõneainet on saanud nende 21. sajandi kõrgmoe kollektsioon Alta Moda. Dolce & Gabbana naiste rõivamoodi iseloomustab kurvikus, värvikad mantlid, Swarovski kristallidega tikitud korsetid, tüllist hommikumantlid käsitsi tikitud lilledega, brokaat ja leopardimustrid.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com