//
Loed praegu...
Teadustöö metodoloogia / Research Methodology

The SAGE Handbook of Case-based Methods. SAGE, 2013

Raamatus antakse ülevaade juhtumipõhise uurimuse erinevatest meetoditest ja tehnikatest: sorteerimine ja liigitamine, kasutades klastrianalüüsi, vastavusanalüüsi ja kvalitatiivset võrdlevat analüüsi ning kvalitatiivne ja kvantitatiivne lähenemine juhtumipõhisele uurimusele. Lisaks tutvustakse selle meetodi kasutust erinevates valdkondades (ajalugu, kultuur, sport, meditsiin). Samuti tuuakse välja erinevus juhtumipõhise uurimuse ja juhtumiuuringu vahel. See rahvusvaheliste ekspertide poolt kirjutatud raamat on vajalik allikas nii üliõplilastele kui ka õppejõududele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused