Teadustöö metodoloogia

Penny Tinkler “Using Photographs in Social and Historical Research”, 2013

Raamatus uuritakse fotograafiaalast teadustegevust ning seda toetavaid kontseptuaalseid ja teoreetilisi küsimusi. Penny Tinkler toob juhtumiuuringuid ja kaamerataguseid intervjuusid kasutades välja teaduspraktikaid, võimalusi ja väljakutseid, mil moel kasutada koos erinevaid uurimismeetodeid ja fotograafilist algmaterjali.

Käsitletavateks põhiteemadeks on piltidega töötamine, fotode genereerimine teadustöös, suurte arhiivide ja digitaalsete andmebaaside haldamine, isiklike fotode haldamine ja fotointervjuud. Raamat on mõeldud üliõpilastele ja uurijatele, kes töötavad või õpivad sotsiaalteaduste valdkonnas ning tegelevad ajalooliste fotodega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv