//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Commerical Spaces. Loft, 2017

Arhitektuuri ja sisekujunduse rolli brändingus, turunduses ja kommertsettevõtte lõplikus edus või ebaõnnestumises ei saa alahinnata ning selle olulisuse märgiks on viimasel ajal tehtud mitmeid uuringuid klientide käitumise ja ruumide arhitektuuri ning sisekujunduse seostest.

Käesolevas raamatus tutvustatakse ligi 30 erinevat ja põnevat kaubanduspinna projekti maailma eri paigust, mille hulka kuuluvad baarid, poed, butiigid, restoranid, hotellid, kohvikud, raamatukogud, kinod jpm. Raamat on rikkalikult illustreeritud fotode ja joonistega, lühikesed ülevaatlikud tekstid on paralleelselt inglise ja hispaania keeles.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused