Psühholoogia ja pedagoogika

Robert Sutton “Kuidas mölakatega toime tulla : ellujäämisõpetus”, 2018

See humoorikalt kirjutatud, eluliste näidete ja käitumisnippidega pikitud käsiraamat keskendub inimtüübile, kellega me ilmselt kõik oma elus kokku oleme puutunud – töökeskkonna mölakatele. Raamatus vaatleb Sutton, kuidas hinnata kiusajaid, tagarääkijaid ja muul sajal viisil halvasti käituvaid inimesi, kuidas nende käest pääseda, neid välja kannatada, nendega võidelda ja nad töölt lahkuma sundida.

Kogu raamatu läbivaks teemaks on aga mölakluse taunimise reegli kui oma isikliku filosoofia omaksvõtmine, st kui me kõik võtaksime endale ülesandeks jagada teistega nii palju soojust kui võimalik, ilma seejuures neid või iseennast vigastamata, oleks meie planeedil rohkem paiku, kus valitseksid viisakus ja head kombed, ning tunduvalt vähem mölakaid.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv